Privatlivs og datapolitik

Denne hjemmeside udbydes af Tektra herefter “vores Firma”.

Denne Privatlivspolitik (sammen med vores brugervilkår og ethvert andet dokument, der henvises til på hjemmesiden) regulerer den måde hvorpå vores Firma indsamler, anvender, opretholder og videregiver oplysninger indsamlet fra brugere (der enkeltvis benævnes "Bruger") af denne hjemmeside ("Hjemmesiden"). Denne privatlivspolitik gælder for brugen af hjemmesiden og alle produkter og tjenester, der udbydes af vores Firma.

I henhold til persondataloven (Loven) er den dataansvarlige  Tektra, %address%.

Oplysninger vi kan indsamle fra dig 

Vores Firma kan indsamle og behandle følgende oplysninger om dig (Brugeren/Brugerne):

  • Personoplysninger
    Vi kan indsamle personoplysninger fra Brugere på mange måder, herunder, men ikke kun, når Brugere besøger vores hjemmeside, abonnerer på vores nyhedsbrev, udfylder en formular i for-bindelse med andre aktiviteter, tjenester, funktioner eller ressourcer som vi gør tilgængelige på vo-res Hjemmeside. Brugere kan altid afvise at oplyse personoplysninger, undtagen når det vil hindre dem i at udøve visse aktiviteter i forhold til Hjemmesiden.
  • Ikke-personhenførbare oplysninger 
    Vi kan automatisk indsamle ikke-personhenførbare oplysninger om Brugere, når de interagerer med vores Hjemmeside. Ikke-personhenførbare oplysninger kan omfatte navnet på browseren, type af computer og tekniske oplysninger om Brugeres opkobling til vores Hjemmeside, såsom operativsystemet og den internetudbyder, der anvendes og andre lignende oplysninger.
  • Cookies
    Vores Hjemmeside bruger "cookies" for at muliggøre anvendelse af Hjemmesiden og for at for-bedre brugeroplevelsen. En Brugers web browser placerer cookies på deres hard drive for at gemme oplysninger. En Bruger kan vælge at sætte deres browser til at afvise cookies eller til at underrette dem, når cookies sendes. Hvis de gør dette vil visse dele af Hjemmesiden ikke fungere korrekt. 

    For yderligere oplysninger se venligst vores Cookiepolitik

Hvordan vi bruger indsamlede oplysninger 

Vores Firma kan indsamle og bruge Brugeres personoplysninger til følgende formål: 

  • For at forbedre kundeservice 
    Oplysninger du giver os hjælper os med at svare til dine kundehenvendelser og anmodninger og understøtter behov mere effektivt.
  • For at personalisere brugeroplevelsen
    Vi kan bruge oplysninger i aggregeret form for at forstå, hvordan Brugere som en gruppe an-vender tjenester og ressourcer, der stilles til rådighed på vores Hjemmeside
  • For at forbedre vores Hjemmeside og vores tjenester 
    Vi kan bruge de tilkendegivelser du kommer med til at forbedre vores produkter og tjenester. 
    Vi kan også bruge personoplysninger til at samle statistik om anvendelsen af vores Hjemme-side og for at forbedre Hjemmesiden.
  • For at udbyde tilbud, konkurrencer, undersøgelser og andre Hjemmeside funktioner   
    For at sende Brugere oplysninger de beder om vedrørende emner vi vurderer, vil have deres interesse. Vi kan også bruge sociale plugins for at give dig en endnu bedre oplevelse af vores Hjemmeside. 
  • For at sende emails fra tid til anden 
    Vi kan bruge email addresser til at svare på henvendelser, spørgsmål og/eller andre fore-spørgsler. 
  • For at sende markedsføringsemail 
    • Vi kan sende Brugere emails, der indeholder nyheder om firmaet, opdateringer, relaterede produkter eller serviceinformation osv. Vi gør kun dette hvis Brugeren har anmodet om at modtage sådanne henvendelser eller hvor meddelelser alene vedrører lignende produkter og tjenester. Hvis en Bruger på noget tidspunkt gerne vil afmelde sig fra at modtage yderligere henvendelser, vil der være detaljerede oplysninger herom i bunden af hver email eller en Bru-ger kan  kontakte os på .
  • For at sende anden markedsføringsmateriale
    Vi kan også kontakte Brugere med markedsføring gennem andre midler, når dette er lovligt (for eksempel kan vi sende Brugere SMS henvendelser, når de har meddelt samtykke hertil) Hvis du ikke ønsker at modtage sådanne henvendelser bedes du sende os en email på .

Hvordan vi opbevarer dine personoplysninger

Alle oplysninger du giver os opbevares på sikrede servere. Når vi har givet dig (eller hvor du har valgt) et password, der giver dig adgang til visse dele af Hjemmesiden, er du ansvarlig for at holde passwor-det fortroligt. Vi anmoder om, at du ikke deler dit password med nogen.

Information indsamlet på denne hjemmeside af Tektra opbevares kun i den nødvendige periode og vil blive slettet efter 12 måneder, når det ikke længere er nødvendigt.

 

Hvordan vi beskytter dine oplysninger

Vi anvender passende dataindsamlingsmetoder og sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte mod uberettiget adgang, ændring, afsløring eller ødelæggelse af dine personoplysninger, brugernavn, password, handelsinformation og oplysninger gemt på vores Hjemmeside.

Deling af personoplysninger

Vi hverken sælger, handler eller udlejer Brugeres personoplysninger til andre. Vi kan dele generiske og aggregerede demografiske oplysninger, der ikke kan kobles til personoplysninger vedrørende be-søgene og Brugere med vores forretningspartnere, betroede filialer og kunder der reklamerer inden for de formål, der er angivet ovenfor. Se venligst vores Cookiepolitik for yderligere oplysninger. 

Tredjeparts hjemmesider 

Brugere kan finde reklame og andet indhold på vores Hjemmeside, der linker til hjemmesider og tje-nester fra vores partnere, leverandører reklamepartnere, sponsorer, licenshavere og andre tredjepar-ter. Vi har ingen kontrol over indholdet eller links der fremgår af disse sider og er ikke ansvarlig for de fremgangsmetoder, der anvendes på hjemmesider, der linkes til fra vores Hjemmeside. Endvidere kan disse hjemmesider og tjenester, herunder deres indhold og links ændres konstant. Disse hjemmesider kan have deres egne privatlivspolitikker og brugervilkår. Browsning af og kontakt med enhver anden hjemmeside, herunder hjemmesider, der er linket til fra vores Hjemmeside, er underlagt den enkelte hjemmesides brugervilkår.

Dine rettigheder

Du har ret til at anmode os om ikke at behandle dine personoplysninger med henblik på markedsfø-ring. Vi vil normalt informere dig (inden indsamlingen af dine oplysninger) om vi har til hensigt at bruge dine oplysninger til sådanne formål eller hvis vi har til hensigt at dele dine oplysninger med tredjepart til sådanne formål. Du kan udøve din ret til at forhindre sådanne behandlinger ved at krydse visse kasser af på de formularer vi bruger til at indsamle dine oplysninger. Du kan også udøve denne ret på ethvert andet tidspunkt ved at kontakte os på .

Indsigt

Loven giver dig ret til at få oplyst, hvilke oplysninger, der behandles om dig. Din indsigtsret kan ud-øves i overensstemmelse med loven. 

Enhver adgangsanmodning bør foretages til TektraDu kan udøve denne ret på et hvilket som helst tidspunkt, ved at kontakte os på: .

Ændringer til denne privatlivspolitik 

Vores Firma har adgang til at opdatere denne privatlivspolitik til enhver tid. Når vi gør dette, vil vi revi-dere datoen angivet i bunden af dokumentet. Vi opfordrer Brugere til regelmæssigt at checke denne side for eventuelle ændringer med henblik på at holde sig oplyst om, hvordan vi hjælper med at be-skytte de personoplysninger vi indsamler. Du anerkender og tilslutter dig, at det er dit ansvar at gen-nemgå denne privatlivspolitik regelmæssigt og gøre dig bekendt med ændringer.

Din accept af disse betingelser

Ved at bruge denne Hjemmeside tilkendegiver du din accept af denne politik. Hvis du ikke er enig med denne politik bedes du venligst undlade at bruge Hjemmesiden. Din fortsatte anvendelse af Hjemme-siden efter offentliggørelsen af ændringer til denne politik vil anses for at udgøre din accept af disse ændringer.

Kontakt os 

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik, Hjemmesiden eller dit forhold til Hjemmesiden bedes du kontakte os på:

%formatted address%

Anvendelsen af denne hjemmeside er underlagt en accept af MOONDA data-privatlivspolitik forneden:



MOONDA data-privatlivspolitik

Information indsamlet på denne hjemmeside behandles også af MOONDA, som ejer dets licens med vores server og tekniske team i Frankrig.

I overensstemmelse med dine rettigheder og frihed, kan du få adgang til, eller sende en anmodning angående dine data ved at kontakte følgende email-adresse: dataprivacy@moonda.com.

 

Du kan også lære om trackingen på denne hjemmeside og redigere dine præferencer ved at besøge denne hjemmeside Cookiepolitik.

Se venligst følgende tabel for at lære mere om MOONDA opbevarings begrænsningspolitik:

Type af data

Storage Limitation Policy

Enhver formular relateret til data indtastes på denne hjemmeside anvendes til at behandle din anmodning, og kontakte dig angående den.

Disse data indsamles for at behandle din anmodning.

Din accept af vores opbevarings begrænsingspolitik er påkrævet før du kan indsende nogle formularer på denne hjemmeside.

Data som vi har gemt inden d. 28. maj 2018 vil blive slettet. Fra nu af, vil dine data blive opbevaret et år efter datoen formularen er blevet indsendt til forhandleren.

Disse data overføres ikke udenfor den Europæiske Union af MOONDA, med undtagelse af hvis forhandler-organisationen der håndterer hjemmesiden, befinder sig udenfor den Europæiske Union.