07.11.2018Tektra NYHEDER

YALE ROBOTICS

YALE ROBOTICS

Robotics og automation: “The Yale difference"

Automatiseret materialehåndteringsudstyr har historisk været skræddersyet, komplekst og uundgåeligt dyrt, både i køb og installation. Resultatet er en ufleksibel løsning, der ikke er i stand til at tilpasse sig nye eller ændrede driftsmiljøer. Yale har en ny løsning: en række robottrucks, der ikke kræver nogen infrastruktur, giver pålidelighed og holdbarhed. Yale® er berømt for og understøttet af et omfattende service netværk.

 

Som et resultat af over et årti med forskning og udvikling i automatiserede løsninger, er Yale stolt for at annoncere lanceringen af sin robotteknikportefølje: MO25-lavt løftende plukketruck, MO50-70T-trækker og MC10-15-kontravægtes stabler med Balyo teknologi.

 

Yale Robotics-løsninger er designet med egenskaber og pålidelighed fra andre YALE maskiner, samtidig med at driftsomkostningerne reduceres og øget effektivitet.

 

Adskiller sig fra mængden

 

"For nogle kunder er automatisering i stor målestok ikke en løsning for deres aktiviteter på grund af ændrede art og mangfoldighed af de opgaver og krav, applikationen skal dække", siger Ron Farr, Warehouse Solutions Manager for Yale. "Der er dog små, gentagne job, der kan automatiseres for at frigøre den eksisterende arbejdsstyrke til opgaver med højere værdi. Vi har udviklet vores robottrucks med dette i tankerne for at give kunderne fleksibel, overkommelig automatisering. "

 

Industriførende Balyo geoguidance navigeringsteknologi er kernen i løsningen, hvilket sikrer, at Yale robotic maskiner skiller sig ud fra traditionelle automatiserede styrede køretøjer, der tilbydes. Ingen dedikeret infrastruktur kræves, for at maskiner kan fungere autonomt uden brug af induktivkabler, magneter eller reflektorer.

"Efter at have konsulteret med vores kunder erkendte vi, at en stor hindring for at introducere robotter i lagre og produktionslinjer er installationen af dedikeret infrastruktur. Ved at samarbejde med Balyo har vi været i stand til at producere en række maskiner, der bruger eksisterende strukturelle egenskaber til at generere deres eget kort, så de kan lokalisere og navigere i realtid. Der er ingen grund til at skære ledninger i gulvet eller monteringsreflektorer på vægge, hvilket reducerer omkostningerne ved installation og næsten eliminerer løbende strukturel vedligeholdelse. Løsningen er fuldt forbundet med kundemiljøet og kan integreres i aktuelle processer hurtigt og nemt, "sagde Ron Farr.

 

Robottrucks til hver applikation

 

Baseret på de eksisterende MO25, MO50-70T og MC10-15 manuelle maskiner, er Yale robottrucks egnet til en bred vifte af applikationer. Maskinerne kan automatisere en række gentagne transportopgaver fra servicering af produktionslinjer, transport af mellem stationer og gennemførelse af produktionssløjfer til transport af tomme paller til en palleteringsmaskine.

 

Indbygget avanceret detektion  af forhindringer hjælper maskinerne med at forudse og reagere på deres umiddelbare omgivelser, kontrollere truckens hastighed og muliggøre en jævn og effektiv bevægelse. Mens tilvejebringelsen af både manuelle og automatiserede tilstande sikrer effektiv drift sammen med medarbejdere og manuelt betjente maskiner.

 

"Dual-mode design betyder, at Yale ”robotic trucks” stadig kan bruges manuelt til at fuldføre ikke-automatiserede opgaver. Operatører kan overtage kontrol med et tryk på en knap. Dette eliminerer behovet for særskilt udstyr og giver kunderne fleksibilitet til at imødekomme uventede krav, "forklarer Ron.

 

"Vi har omhyggeligt studeret, hvordan vi kan gøre robotteknologien så omkostningseffektiv og produktiv som muligt for vores kunder. Yale ”Robotics-løsningen” er helt skalerbar fra en enkelt maskine til en stor flåde, der ideelt set passer til applikationen. Hvis industriens 4.0-trend fortsætter, kan vores robotteknik åbne døren til automatisering til mange, som ikke kunne overveje det konkluderer Ron Farr.