16.04.2020Tektra NYHEDER

Yale introducerer nye trucks for applikationer med mindre behov

Yale introducerer nye trucks for applikationer med mindre behov

  • Yale Materials Handling har lanceret en banebrydende udvidelse af sit produktsortiment med fire nye maskintyper til applikationer med lav intensitet.
  • Serien inkluderer to lagertrucks, MS15UX stabler for gående fører, MP20XUX palletruck med platform, og GP20-35UX og ERP15-35UX gaffeltrucks.
  • De nye produkter er ideelle til applikationer med lav intensitet og giver høje niveauer af effektivitet og produktivitet.

Yale har identificeret de specifikke udfordringer, som kunder med disse applikationer står overfor, og har nu introduceret nye løsninger, der supplerer sit eksisterende produktsortiment. Som den første producent vil Yale nu tilbyde maskintyper, der er konstrueret til at give høje niveauer af effektivitet og produktivitet, men alligevel kun bruges i korte perioder ad gangen.

Blandt de nye modeller er ny 4- hjuls el-truck type ERP15-35UX, som er en energieffektiv elektrisk gaffeltruck med meget effektiv styring, der optimerer manøvrerbarheden i trange rum. Førerpladsener ergonomisk designet til at tilbyde godt udsyn og et praktisk og behageligt arbejdsmiljø for føreren. AC-styringer optimerer batteriforbruget, hvilket er særlig nyttigt ved ramper og lange løb samt ved høje løftehøjde.

ERP15-35UX 4-hjulet elektriske gaffeltrucks fås med 48V og 80V batterier med 420-600Ah kapacitet.