16.01.2020Tektra NYHEDER

NY YALE 6-8 tons gaffeltruckserie

NY YALE 6-8 tons gaffeltruckserie

Ny produkt introduktion

Klasseledende manøvrerbarhed, mast med høj synlighed og opgraderede motorer til gaffeltruckserien Veracitor GDP / GLP60-80VX

Yale® er glad for at kunne annoncere introduktionen af den opgraderede og udvidede Veracitor GDP / GLP60-80VX gaffeltruckserie med klasseledende manøvrerbarhed på de nye 7T og 8T korte varianter, mast med høj synlighed og opgraderede motorer på alle modeller.

Modelvarianter 

  • 6T gas- og dieseltrucks med 600 mm tyngdepunkt
  • 7T gas- og dieseltrucks med 600 mm tyngdepunkt
  • Nye 7TS (GDP / GLP70SVX) og 7TS9 (GDP / GLP70SVX9) med kort akselafstand med henholdsvis 600 og 900 mm tyngdepunkt
  • Ny 8TS GDP/ GLP80SVX med kort akselafstand med 600 mm tyngdepunkt

Alle modeller tilbydes enten med to-trins Electronic Powershift (Base) eller Techtronix 300-tre-trins gearkasse (Value). Soft Shift Power Reversal-funktion er tilgængelig på den to-trins elektroniske Powershift. Techtronix 300-tre-trins transmission kan også tilbydes med funktionen” Auto Speed-Hydraulics”.

Klasseledende manøvrerbarhed på nye 7-8T korte modeller

Det nye modvægt-design på 7T- og 8T-korte modeller giver mere kompakte samlede længder, mens standard ”Turn Assist System” giver nem manøvrering og negativ indvendig drejningsradius , hvilket resulterer i klasseledende arbejdsgangbredde. De nye korte modeller er designet til at give et højt niveau af stabilitet.

7TS samlet længde og gangbredde (AST) er henholdsvis 182 mm og 308 mm kortere end standard 7T.

8TS samlet længde og gangbredde (AST) er henholdsvis 327 mm og 528 mm kortere end den aktuelle 8T.

7TS9 har de samme dimensioner og manøvrerbarhed som 8TS, men forskellig vægt på grund af det ekstra vægt, der kræves i rammen for at forbedre truckens stabilitet.

De kompakte dimensioner og den stramme svingradius gør gaffeltruckmodellerne meget konkurrencedygtige på markedet og giver mulighed for at arbejde og bevæge jævnt i smalle indendørs og udendørs rum.

”Turn Assist System” er ikke tilgængeligt på standard 6T og 7T gaffeltrucks. 

Frisigtsmast på alle modeller. 

To-trins- og tretrinsmaster med stort frisigt, der allerede er indført i den aktuelle 8-9T-gaffeltruckserie, tilbydes nu på 6-8T. Denne nye mast har et forøget mastvindue i både højde og bredde, med de to cylindre placeret langs siderne. Truckføreren vil drage fordel af en optimeret synlighed af gaflerne og belastningen. Standard LFL mast er tilgængelig op til 6065 mm løftehøjde, mens triplex FFL masten fås op til 6565 mm løftehøjde.