22.01.2020Tektra NYHEDER

ALL-ROUNDER HÅNDTERER NU LAST OP TIL 7T

HUBTEX INTRODUCERER NY FLUX 70

Håndtering af træmaterialer udgør store udfordringer for producenter af gaffeltrucks. Der kræves innovative løsninger for at sikre sikker transport af lange, tunge og voluminøse varer, især på ujævne overflader og i trange gange. Hubtex har udvidet anvendelsesområdet for sin FluX-model med den elektriske multivejs sideloader nu i stand til at håndtere belastninger, der vejer op til 7 tons. Den nye FluX 70 er velegnet til både indendørs og udendørs brug og kombinerer fordelene ved en elektrisk multivejs sideloader med fordelene ved en tunge gaffeltruck udstyret med en forbrændingsmotor

Hubtex, den globale førende inden for tilpassede industritrucks, multivejs sidelæssere og specialudstyr, har udviklet FluX 70. De største fordele ved denne nye maskine ligger i dens evne til at håndtere træmaterialer i lastkapacitets på op til 7 ton . Virksomheder, der transporterede last med denne vægt, var tidligere nødt til at stole på tunge gaffeltrucks, der gav fordelen ved høje kørehastigheder, strømreserver og angiveligt enklere betjening. Sådanne gaffeltrucks har imidlertid en stor ulempe: de kan kun bruges i store gange. I modsætning hertil sikrer dimensionerne på den nye FluX 70, at den kan anvendes i meget smallere gange. Derudover muliggør dets 4-hjulstræk-system de mindste drejningsradier i enhver retning, hvilket betyder, at den elektriske multivejs sideloader også kan bruges i trange rum. Som sådan kan virksomheder effektivt opbevare flere varer i den samme mængde plads. FluX 70 har Hubtex 'patenterede HX-styresystem som standard, hvilket hjælper køretøjet med at opnå optimal manøvrerbarhed og høje hastigheder. Dette gør det muligt for FluX 70 hurtigt at skifte mellem fremad / bagud og sidelæns køremetoder uden at stoppe.

PASSER TIL BRUG I HØJLAGRE

Den nye tilføjelse til Hubtex-flåden sikrer sikker transport under både indendørs og udendørs anvendelse, herunder i bloklager og på ujævne overflader. Gaffeltrucken har bløde, elastiske dæk som standard, hvilket sikrer optimal greb på en lang række overflader. Takket være dens design kan gaffelslæde bruges over hele køretøjets bredde. Den maksimale afstand mellem gaflerne er 2.500 mm, hvilket forhindrer, at lasten bøjes. FluX 70 kan opnå løftehøjder på op til 7.500 mm og er derfor velegnet til brug i høj- lagre.

MAXIMUM KOMFORT OG LANGE DRIFTSTID

Kabinen i den nye elektriske multivejs gaffeltruck sikrer maksimal komfort for føreren. Det har undergået en opgradering fra kabinen i gaffeltruckserie med bæreevne på op til 4 ton. Den vibrationsdæmpede kabine tilbyder generøs benrum og maksimal synlighed i alle retninger. FluX 70 repræsenterer et miljøvenligt alternativ til gaffeltrucks med forbrændingsmotorer, som hjælper med at gøre emissioner og sodrester på varer til fortiden. Kunder kan også vælge lithium-ion-batterier, der muliggør længere installation og derfor øger køretøjets tilgængelighed.