09.08.2017Tektra NYHEDER

Yale afslører nyt mærke partnerskab med MotoGP

Yale afslører nyt mærke partnerskab med MotoGP

Yale® er begejstret for at annoncere sin udnævnelse som den udpegede gaffeltruck-leverandør til MotoGP ™, verdensmesterskabet FIM MotoGP. I samarbejde med lokale forhandlere leverer Yale gaffeltrucks til seks europæiske udgaver af 2017 mesterskabet. MotoGP ™, der er anerkendt som toppen af motorcykelrace, deler de samme innovative, dynamiske og teknologidrevne værdier som Yale.

 

MotoGP ™ er et førende globalt sports- og underholdningsmærke med stor international appel. 2017-serien har 86 konkurrerende ryttere fra 18 forskellige lande og når 369 millioner tv-seere og 18 millioner sociale medier. Ved at associere sig med MotoGP ™ har Yale til formål at tage sit eget teknologi-ledede og fremadrettede brand til nye målgrupper, og at engagere sig med andre leverandører og partnere i mesterskabet.

 

Med MotoGP ™ -arrangementer, der afholdes på førende baner over hele kloden, kræver Championship-arrangørerne Dorna en række gaffeltrucks med løfteevne fra 2,5 tons til 8 tons. Disse maskiner er nødvendige for både opsætningen af arrangementet og dens efterfølgende demontering, samt understøttende operationer i paddock og vip-områder. Det indebærer håndtering af dæk, motorer, brændstof, varer, mad og drikke.