10.08.2016Tektra NYHEDER

Verdenspremiere på CeMAT 2016

Verdenspremiere på CeMAT 2016

På CeMAT afslørede Hubtex for første gang den nye generation DQX af fire-vejs sideloader til udendørs brug. Det første køretøj af den nye generation er DQ 45 X med ergonomisk førerkabine, en ny styring og forskellige køreprogrammer og med løftekapacitet til 4,5 t samt med maksimal brugervenlighed og energieffektivitet.

Fokus for enhver udvikling af føreren, hvorved den nydesignede kabine og mast design er et af højdepunkterne i den nye serie var. Den ergonomiske kabine giver forbedret benplads og bedstet udsyn i sin klasse under transport og læsning. Visionen er gjort mulig primært af den nyudviklede ”clear-view” mast og kompakt gaffelslæde. For optimalt udsyn hjælper den nye placering af vinduer med reduceret refleksion. Truckføreren er ikke distraheret af refleksioner i forruden og kan koncentrere sig fuldt ud om operationen. Derudover DQX overbeviser med en nyligt designet styring. Styreudslaget er øget med 20 ° virksomheden, således maskinen opnår en væsentlig mindre venderadius. Skift af køreretning fra langsgående til tværgående drev og omvendt er reduceret i tid med op til 40 procent.

Energibesparende og støjsvag

Brugere af den nye fire-vejs sideloader kan vælge afhængig af arbejdes krav mellem forskellige køreprogrammer. I energibesparende Eco Mode sørger den intelligente styring for at pumpen og køling kun anvender lige så meget energi til rådighed, som er nødvendigt for at opfylde det nuværende arbejde. Det sparer brændstof og reducerer køretøjets støj betydeligt. Den nye motor er en emissionsreduktion og støj-optimeret turbo motor, der opfylder kriterierne i udledningen standard Tier 4 Final / Stage III B EURO. I forhold til de tidligere motorer er emissionen reduceret med op til 30 procent.