28.03.2017Tektra NYHEDER

Nyhed: Lithium- ion batterier

Yale tilføjer Lithium-ion batterier

Yale har til formål at tilbyde kunder, der arbejder i intensive applikationer forbedret effektivitet og reducerede samlede omkostninger ved ejerskab (TCO), da det annoncerer samarbejdet med batterileverandøren Midac til at levere en række af lithium-ion power-løsninger.

 

Dette samarbejde med en førende europæisk leverandør af batterier og opladere betyder, at Yale® kunderne nu vil være i stand til at nyde godt af fordelene ved lithium-ion-batteri.

 

”Vi er alle bekendt med de fordele lithium-ion batterier kan levere i form af bekvemmelighed for mange dag-til-dag-applikationer. Når de anvendes til gaffeltrucks udmønter det sig i forbedringer i produktivitet, effektivitet og giver emissionsfri opladning og en lavere CO2-fodaftryk,”sagde Mat Allen, Solutions Manager Lagerteknik Produkter på Yale. ”Vi er glade for, at Yale kunder nu kan begynde at realisere disse fordele for deres gaffeltruckflåder”.

 

Yale lithium-ion-løsning vil hjælpe kunderne til at levere øget produktivitet og have bedre udnyttelse i fler-skift-applikationer ved at fjerne behovet for udskiftning batterier og batteri skift. Dette vil give plads til batteriopladning skal bruges til mere produktive formål såsom produktion eller lagerplads.

 

Hurtige opladningstider og fraværet af memory-effekt, som begrænser mængden af energi tilbage til batteriet, tillader mulighed for sjat-opladning. Lithium-ion-batterier er næsten vedligeholdelsesfrie. Periodisk vandpåfyldning af batteriet er ikke påkrævet. Med højere effekttæthed, en stigning i antallet af opladningscyklusser over leveriden sammenlignet med blybatterier er muligt, er det op til 3750 cyklusser ved 80% afladning kontra 1200 med et blybatteri. Lithium-ion-batterier og opladere er i sagens natur mere energieffektive end blybatterier. Samlede omkostninger ved ejerskab kan reduceres i passende applikationer, mens årlige energibesparelser på op til 30-40% er mulige (med forbehold for undersøgelse på stedet).

 

Fuldt integreret med gaffeltrucks og styret via truckens batteriindikator, passer disse batterier ind i de eksisterende batterirum. Batterierne leveres i første omgang i 24V og 48V med en 80V introduktion planlagt. Hurtig mulighed opladning giver kontinuerlig drift i applikationer, hvor blybatteriskift i øjeblikket er påkrævet. Truckens lift lock-out funktionalitet aktiveres, når genopladning er nødvendig for at sikre denne værdifulde aktiv er beskyttet.