12.05.2016Tektra NYHEDER

Unik Yale palletruck bringer nye niveauer af frihed, komfort og produktivitet

Unik Yale palletruck bringer nye niveauer af frihed, komfort og produktivitet

Med sin nye MPT serie pallettruck, der tilbyder unikke sid-, læn- og stå funktionalitet, har Yale introduceret en helt ny klasse på markedet.

 

MP20-25T-pallettruck kombinerer de vigtigste fordele ved platformen og siddende modeller, Yale MPT serien pallettruck giver operatørerne frihed til at stå eller læne, samt komforten af at sidde i lange transportstrækninger..

 

Hemmeligheden ligger i en unik adaptiv sæde, som Matthew Wiącek, fra Yale Project Engineer forklarer:

 

"Ved pålæsning, aflæsning eller transporter i små rum, er det nyttigt at kunne stå op og skifte position til at få et bedre overblik. For transporter over længere afstande, er det mindre trættende at sidde - men en konventionel sæde forårsager begrænsning og ubehag, hvis operatøren ønsker at stå for en del af jobbet. Vi har været i stand til at tilbyde operatører det bedste fra begge verdener med et sæde, der justeres ved et tryk på en knap, for at tillade et valg af siddende, stående eller en lænende position. "

 

Han tilføjer: "MPT serien er kompakt, specielt velegnet til snævre situationer som en platform pallettruck, men til arbejde over længere afstande  er MPT serien overlegen på mange forskellige måder. Især giver sin sidelæns førerposition optimal udsyn med minimal belastning, både fremad og tilbage, samt sikker transport med last og gafler bagud. Det giver også meget bedre absorption af stød, f.eks ved kørsel på læssebroer. "

 

Yale ser det nye design som et vigtigt bidrag til at øge operatør produktiviteten i applikationer, der involverer en kombination af for eksempel lastbil eller trailer lastning og losning, cross-docking, transport over længere afstande og udvidede eller multi-shift arbejdscyklusser.

 

Producenten understreger, at det innovative sæde-system blot er en af mange ergonomiske funktioner, som vil hjælpe operatørerne gøre et bedre job. En stor åbning og lav trinhøjde gør regelmæssig on-off adgang let og MPT har et stabilt, ”wrap-around” struktur, der giver en reel følelse af sikkerhed. Gulvpladsen er usædvanlig stor og solide gribehåndtag hjælper operatøren med at kontrollere hans eller hendes bevægelser.

 

Chassiset er kompakt med en bredde på 798 mm, som er lille nok til praktisk håndtering af EUR-paller. Sammen med præcis elektronisk fly-by - wire styring og klare udsyn , den kompakte størrelse gør pallettrucken yderst manøvredygtig . En stor, let betjent sommerfugl switch giver kontrol over retning og hastighed. Horn , løft  kontakterne er bekvemt placeret rundt om hånden med greb for fingerspids betjening .

 

For kraftfuld, men energi - effektiv og sikker præstation, en ny generation af Combi MOSFET controller regulerer køre-  og pumpe motorer. Det giver trinløs , progressiv hastighedskontrol og automatisk reduktion af hastighed i sving og kurver . Ud over regenerativ og auto- park bremsning, har pallettrucken har anti - rollback opstart for ekstra sikkerhed på stigninger .

 

På toppen af en generøs standard specifikation , de to modeller - MP20T på 2 tons og MP25T på 2,5 tons - kommer med en bred vifte af specialiserede muligheder, herunder hurtig batteri skiftende udstyr.